Dries en Martijn flippen ca 7km lang een tractorband voor Diede

18 mei , 21:15 Sport
tire flip
Dappere Diede Steunactie!
Personal trainers Dries van Leeuwen (Driel) en Martijn Huijnen (Arnhem) gaan bijna 7 kilometer land een zware tractorband flippen om geld op te halen voor Diede die aan de ziekte van Pompe lijdt.
Flippen is het steeds optillen en omgooien van de loeizware band en daar doen ze wel een paar uur over. De flipreis start op het voormalige KEMA terrein en eindigt op de Vlamoven 34 in Arnhem.

Nog een keer op reis om de blauwe zee te zien

Diede heeft de ziekte van Pompe, een zeldzame, erfelijke spierziekte die veroorzaakt wordt door een tekort aan een enzym, daardoor is er een verstoorde stofwisseling in de spieren. Het gaat niet zo goed met Diede, ze gaat steeds meer achteruit. Haar familie wil haar meenemen naar Frankrijk omdat ze graag de blauwe zee nog eens wil zien en daar is geld voor nodig.
Nadat Martijn haar verhaal te horen kreeg, schakelde hij Dries in en die twijfelde geen moment om samen een leuke actie te bedenken. Omdat beide personal trainers zijn, kon het niet anders dan een sportieve stoere actie worden.
De heren hebben bedacht om een grote tractorband te flippen voor maar liefst 7 kilometer, geen licht klusje maar ze doen alles om Diede een beetje vrolijk te maken. Ook als dit zo'n 5 á 6 uur gaat duren.
Maar natuurlijk gaat dit niet zonder ook jouw steun! Dat kan financieel (alle kleine beetjes helpen) en je kunt hen ook komen aanmoedigen. Ze willen zondag 26 mei tussen 11:00 en 12:00 starten. Houdt hiervoor de Facebookpagina's van en in de gaten. Hieronder vind je de donatiepagina om de reis van Diede mogelijk te maken

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected] .
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected] .