Officiële opening padelbanen bij TC De Leigraaf in Zetten

11 sep , 15:42 Sport
padelbaan bij tc de leigraaf 1
In Zetten kan nu ook padel gespeeld worden. TC De Leigraaf opent op 28 september officieel haar deuren voor padelliefhebbers.
Sinds de oplevering van de banen begin augustus heeft de tennisvereniging al 75 nieuwe leden verwelkomd. Die kunnen met hun lidmaatschap zowel padellen als tennissen.

Officiële opening

De officiële opening vindt plaats op zaterdag 28 september. Iedereen die een kijkje wil komen nemen is van harte welkom. Het park gaat open om 12.30u. Naast de officiële openingsceremonie kan er uiteraard ook gepadeld worden. Hiervoor zijn speciale clinics georganiseerd waar je je voor kunt inschrijven. Maar ook is er een demonstratiewedstrijd door topspelers.
Het belooft een leuke middag te worden waar je op een informele manier kennis kunt maken met padel én met de vereniging. Meer info over de clinics, padeltraining en een lidmaatschap is te vinden op tcdeleigraaf.nl.
Je vindt TC De Leigraaf aan de Leigraafseweg 6 in Zetten

♦♦♦

·         Blijf op de hoogte via Facebook of Instagram
·         Lokaal(pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via overbetuwe@nieuws.nl.
Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].