Piratenvaart! Kinderen gaan met de Blauwe Bever op jacht naar de schat

Foto: Stichting Rijnoevervaarten

Wageningen/Renkum – Schip ahoy! De Blauwe Bever vertrekt vanaf Wageningen met de Piratenvaart naar schateiland – de Jufferswaard. Daar gaan de piraatjes van boord en maken een speurtocht met raadsels en opdrachten door de natuur, op jacht naar de schat op schateiland!

Is de schat gevonden dan vaart het piratenschip de Blauwe Bever weer naar de opstapplaats.

Als piraat of?

Deze vaart is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene. En……. je mag natuurlijk verkleed aan boord komen, bijvoorbeeld als piraat of iets anders dat je zelf leuk vindt.

Dinsdag 10 augustus vaart de Blauwe Bever- Piratenvaart om 14:00 uur vanaf de Grebbedijk 57 in Wageningen. Om ca 16:30 ben je weer terug.

16,00 euro voor volwassenen, kinderen 5 t/m 12 jaar 10,00 euro. Voor meer informatie en/of reserveren zie: info.deblauwebever.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen