Circus Bolalou slaat de tenten op in Elst met nieuwe show

Foto: Circus Bolalou

Elst – Na een lange coronaperiode zonder shows en een campingtour in verdunde vorm, gaat circus Bolalou eindelijk weer toeren door Nederland.

bolalouVan 15 t/m 17 Oktober staan de tenten opgesteld in Elst.

Vernieuwd programma

Met een compleet vernieuwd programma gaat het circus dit najaar weer op pad. Een familieshow met acrobatiek, razendsnelle jongleurs, honden maar ook papegaaien. Voor de humor in het programma zorgt onze clown.

Het circus wordt gerund door Steffie Rutten, één van de weinige vrouwelijke circusdirecteuren in Europa. Samen met haar team van artiesten heeft ze bolalougedurende de coronaperiode getraind en gewerkt aan het vernieuwde programma wat nu eindelijk aan het hooggeëerd publiek kan tonen.

Het circusprogramma duurt ongeveer 1,5 uur en wordt onderbroken door een pauze. De voorstelling in geschikt voor alle leeftijden. In de show allerlei acts en disciplines die één ieder zal aanspreken.

Park Lingezegen

Het circus geeft gedurende de periode 15 t/m 17 Oktober voorstellingen in park Lingezegen. De show vinden plaats vrijdag om 19:00, Zaterdag om 15:00 & 19:00 en de zondag om 11:00 en 14:00 uur. De Park 10, 6661 NW Elst

Bezoekers dienen een geldige QR-code te tonen om de voorstelling te bezoeken, het reserveren van een kaartje is aangeraden via circus-bolalou.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen