Sinterklaas in Overbetuwe

Foto: Overbetuwe Nieuws

Natuurlijk komt Sinterklaas weer met zijn pieten naar onze dorpen toe! Het is een spannende tijd voor groot en klein; ben ik lief genoeg geweest? Komt de Sint ook bij mij cadeautjes brengen?

Het wordt uiteraard lachen met die gekke pieten en we snoepen ons buikje vol aan de speculaas en pepernoten!

Herveld / Andelst

Op zondag 13 november, rond 14.00 uur komt de Sint vanaf het industrieterrein Herveld / Andelst binnen en ze verwachten de Sint en pieten rond 14.45 uur bij de Hoendrik. Dan hebben we voor de kinderen nog een leuke disco en mag je misschien zelfs wel met Sinterklaas op de foto. Meer lezen op deze link.

Driel

Op zondag 13 november 2022 komt Sinterklaas aan in Driel. De boot meert rond 14:00 uur aan ter hoogte van het Sint Nicolaaspad in de buurt van de Stuw, lees hier meer. Naar verluid loopt ook hier een Glutenvrije Piet rond! 18 november is er de allereerste Pietenbingo, meedoen? Kijk dan hier. Op 25 november is er een Pietenjacht waarvoor je, je wel even moet aanmelden, zie hier. Op 6 december wordt er weer afscheid genomen van de Sint en zijn Pieten, zie hier.

Elst

Op zaterdag 12 november zal Sinterklaas en zijn pieten met de trein van 15.15 uur in het mooie Elst aankomen. De sint zal zich vervolgens met zijn paard Ozosnel en al zijn aanwezige pieten naar het gemeentehuis begeven waar hij ca. 15.45 uur zal arriveren. Lees hier meer. Ook dit jaar is er weer een Piet met glutenvrije pepernoten, zie hier meer.

Heteren

Aan de Veerstoep komt Sinterklaas aan en van daaruit gaat het richting de Bongerd, via Liefkeshoek, waar het dan natuurlijk één groot feest wordt zie hier

Homoet

Op zaterdag 3 december, zondag 4 december en maandag 5 december gaan Sinterklaas en zijn pieren weer langs de huizen op bezoek. Zie hier.

Randwijk

De sint komt 19 november aan in Randwijk, zie hier. In de Werkplaats van Sinterklaas is er 26 november een Sinterklaasspeurtocht, wel even opgeven van te voren, zie hier

Valburg

Zaterdag 12 november komt Sinterklaas aan in Valburg met een gezellige middag in ’t Knooppunt. Bij molen Nieuw Leven houdt Molenpiet 3 keer Open Huis op 16, 23 en 30 november.

Zetten / Hemmen

Zaterdag 12 november komt Sinterklaas naar Zetten van 13:00 tot 16:30 in het Schweitzerpark, zie hier. Daarbij kan je op Pietenjacht als je tenminste een ticket hebt gereserveerd.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen