Kindermiddag in Heteren van carnavalsvereniging De Aftrappers

CV de Aftrappers
CV de Aftrappers
Foto: carnavalsvereniging De Aftrappers

Heteren – Op zaterdag 10 februari organiseert carnavalsvereniging De Aftrappers een gezellige kindermiddag voor alle kinderen uit Heteren en omgeving.

Alle jonge feestneuzen worden uitgenodigd om met hun papa, mama, opa en oma carnaval te komen vieren. De entree is gratis.

Voetbalkantine omgetoverd tot feestzaal

De kantine van sv SDOO (Polderstraat 22) wordt omgetoverd tot gezellige feestzaal, waar feestmuziek en vermaak niet zal ontbreken. Voor alle kinderen is limonade en wat lekkers aanwezig, ook kunnen zij worden geschminkt. Voor de mooist verklede jongen en meisje is een leuke prijs te winnen!

Dus kom samen met je klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes gezellig feesten en hossen. Aanvang kindermiddag 14.11 uur (tot 18.11 uur).

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Dossier: Carnaval
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen