Live muziek: zang en gitaar in Randwijk met Ed Struijlaart

Foto: Robert Veen Photography

Randwijk – Prachtige liedjes, zang met gitaar. Ed Struijlaart komt ze naar Randwijk brengen op 14 november 2021.

Ed zingt ook wel eens met een band maar de intieme sfeer van gitaar en zang geeft een heerlijk winterse gezelligheid in De Haar.

Radio Veronica

Ed Struijlaart ken je misschien als DJ van Radio Veronica, of misschien ken je hem wel van zijn theatertournee waarmee hij onlangs nog in de Agnietenhof Tiel stond.

Je zou hem ook kunnen kennen van zijn samenwerking met BLØF of van de vele malen dat hij te gast was bij De Wereld Draait Door.

Natuurlijk ken je hem vooral van zijn hit “Made of Stars” met Lisa Loïs en van zijn solo-hit “Make It On Your Own” die inmiddels bijna 17 miljoen keer gestreamd is op Spotify. Het is al een feestje dat Ed naar De Haar komt dus je kunt rekenen op een volle zaal en veel gezelligheid!

Koop je kaarten met korting vooraf en kom naar De Haar voor een heerlijke middag live muziek, op zondag 14 november, vanaf 15.00 uur.

  • Zaal open: 15.00 uur.
  • Ticket voorverkoop: 10€
  • Ticket aan de deur: 12,50€
  • De Haar, Bredeweg 12a, Randwijk

Tickets bestel je hier

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden