Soundos met Comeback Kid in theater De Kik, Elst

Foto: Scala Photography & Marc Koppen

Elst – You love her or you hate her! Maar niemand kan om haar heen. ‘Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan’ schreef NRC.

Dus daar is ze weer: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roast Koningin.

soundosEn ook…

Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram. Finalist van Wie is de mol en Expeditie Robinson. De eerste Nederlandse vrouw met een Netflix Special. Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat ze doet. Vallen en weer opstaan. Altijd. En ze gaat met twee middelvingers in de lucht door het leven.

Na haar door het publiek en de pers hooggewaardeerde voorstelling Niets te verliezen komt Soundos terug naar het theater met Comeback Kid. En geef het maar gewoon toe: You love her!

Zaterdag 13 november staat Soundos in Theater De KiK, voor meer informatie en kaarten kijk op theaterdekik.nl

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen