The Grinch – Back to the 70’s and 80’s Classic Rock

Foto: The Grinch

Elst – The Grinch is een classic rockband die is opgericht in 2018 en waarvan de leden allen ervaren muzikanten zijn die passie hebben voor de classic en symfonische rock uit de jaren ’70 en ’80.

De nummers die door The Grinch worden gespeeld zijn covers van onder andere Deep Purple, Santana, Bon Jovi, Van Halen, Alice Cooper en Gary Moore. Wel wordt er steeds een ‘Grinch sausje’ over gegoten zodat er toch een eigen stempel op de nummers wordt gelegd. De meerstemmige zang wordt ondersteund door een stevige basis van drums en bas en waarbij toetsen van en passievol gitaarwerk het geheel complementeert.

Overbetuwe Doet Project

Op vrijdag 12 november om 20.30 uur treedt The Grinch op in Theater De KiK, dit concert is gratis mee te maken via de Livestream. Er zijn een beperkt aantal plaatsen in de zaal beschikbaar. Zie kaartverkoop theaterdekik.nl

Deze voorstelling is onderdeel van het Overbetuwe Doet project: ‘Laat je voorstelling streamen!’. Vandaar dat de tickets gratis zijn. Er zijn (beperkt) tickets voor de theaterzaal én v-tickets (online thuis kijken) te reserveren.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen