Gratis V-tickets voor Kerstconcert Vocal Group ZiZo

Foto: ZiZo

Op zaterdag 18 december geeft Vocal Group ZiZo om 14:30 een kerstconcert in Theater De KiK in Elst. Je kunt, vanuit je huis, het concert gratis mee maken en ook nog op een later moment terugkijken!

Hiervoor zijn gratis V-tickets te verkrijgen op de website van Theater De KiK. Vocal Group ZiZo zal deze zaterdagmiddag een gevarieerd programma met kerstliederen en andere sfeervolle nummers aan je laten horen.

Vocal Group ZiZo

ZiZo is een vocal group van 13 mensen uit de regio Arnhem-Nijmegen en staat onder leiding van dirigent en arrangeur Elke Rouwmaat. ZiZo bestaat sinds 2007 en de huidige groep is al een aantal jaren bij elkaar. Ze beleven veel plezier aan het samen zingen en creëren van een mooie samenklank, vaak begeleid door Elke op de piano.

Kerstconcert 2021

Voor het kerstconcert 2021 is een gevarieerd programma samengesteld. Natuurlijk staan kerstliederen op het programma, van echte klassiekers tot kersthits. Daarnaast wordt een aantal niet-kerstnummers voor je gezongen die goed passen in de kerstsfeer. ZiZo was een kerstconcert voor publiek aan het voorbereiden dat nu vanwege Covid niet kan doorgaan.

Dat was een mooie gelegenheid om de verbindende kracht van muziek met het publiek te delen, juist in deze bijzondere tijd. Daarom zijn zij heel blij met de mogelijkheid die Theater De KiK nu biedt voor het streamen van hun optreden!

Gratis Livestream vanuit het Overbetuwe Doet Project

Deze voorstelling is onderdeel van ons Overbetuwe Doet project: ‘Laat je voorstelling streamen!’. Vandaar dat de tickets gratis zijn. Er zijn alleen V-tickets (online thuis kijken) te reserveren.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen