Blije Kerk Concert: Osse Opera brengt klassiekers en bekende toppers

foto Piet Montrée
foto Piet Montrée
Foto: Piet Montrée

Driel – Het openingskoor van Mascagni’s  ‘Cavalleria Rusticana’ vormt de start van het Blije Kerk Concert op zondagmiddag 12 juni. Daarna brengt de Osse Opera ons in vervoering met klassiekers van o.a. Mozart, Bizet en Verdi.

Na de pauze genieten we van goed in het gehoor liggende nummers van o.a. Gershwin en Strauss. Afgesloten wordt met Rodgers/Hammersteins ‘You ‘ll never walk alone’.

Verrassende afwisseling

Met dit operaprogramma presenteert de Blije Kerk een verrassende afwisseling. Na de passieconcerten van dit voorjaar en het laatste optreden van het Drielse Harmonieorkest en Koor Concordia. Het Koor Osse Opera bestaat dit jaar 90 jaar! Jaar in jaar uit werkt men aan verdere professionalisering van de amateurstatus. Het koor is begiftigd met de Koninklijke erepenning.  Dirigent, Hans Lamers,  is ook vaste dirigent van twee grote operagezelschappen.

Op 12 juni wordt het concert uitgevoerd met medewerking van SungHee Jo aan de piano en als solisten: Martine Alink (sopraan), Véronique Lamers (mezzosopraan) en Pieter Troost (tenor).

De toegang tot dit concert in de katholieke kerk in Driel (Kerkstraat 25) is gratis en begint om 14.30;  na afloop is er een deurcollecte.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen