Jaarlijkse rommelmarkt in Heteren

Foto: FB Hervormde Gemeente Heteren

Heteren – Na 2 jaar zonder, gaat de Hervormde Gemeente Heteren er volledig voor: de jaarlijkse rommelmarkt, met nieuw-ingezamelde spullen uit Heteren!

Je bent van harte welkom op zaterdag 27 augustus van 11.00 tot 15.00 uur op de parkeerplaats naast de kerk (Kastanjelaan 14).

Rommelkaravaan

De rommelkaravaan is weer door het dorp getrokken en ze hebben een prachtige oogst aan spullen opgehaald. Ze zijn inmiddels bezig om al de kwaliteit uit te zoeken. Zo kunnen ze zaterdag de 27e om 11:00u een prachtig assortiment aanbieden op de rommelmarkt. Ervaar je toch een flinke leegte, waar eerst de stok-giraffe stond? Of mist nu stiekem de favoriete Suske en Wiske op het kleine kamertje? Dat treft: zaterdag is alles weer te koop, voor schappelijke prijsjes.

Heerlijk rondsnuffelen

Voordat de markt opent, kun je alvast energie opdoen in de koffiecorner, waar uiteraard koffie, maar ook thee, limonade en allerlei verse lekkerheden voor in de andere hand verkrijgbaar zijn. Op de rommelmarkt zelf is voor ieders smaak wat te vinden. Dat ene speciale antieke voorwerp dat je al jaren zocht, of een elektronisch snufje uit de tijd dat apparaten nog zonder handleiding in te stellen waren. Een brede verzameling goed gesorteerde boeken. Prachtige ‘lifestyle’-producten om het interieur mee te decoreren. Daarnaast is er natuurlijk ook echte rommel waartussen heerlijk gesnuffeld kan worden.

Oliebollen en bezoek aan de kerk

Hou je niet van rommel? Geen punt! De heerlijke oliebollen, waar deze markt onder andere om bekend staat, zullen weer vers voor jou gebakken worden, evenals heerlijke friet en diverse warme snacks. Daarbij is de gezelligheid volledig gratis! Ook dit jaar kan er weer een bezoekje aan de kerk gebracht worden, als mooi punt om even bij te komen van het snuffelen tussen het grote aanbod van leuke spulletjes. Er is een gastheer aanwezig die alles weet over de kerk en haar historie, maar vooral ook openstaat voor jouw verhaal. Kom gezellig langs! Je bent van harte welkom!

Bron: FB Hervormde Gemeente Heteren

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen