Disco avond voor mensen met verstandelijke en lichamelijke beperking

Foto: Gerd Altmann via Pixabay

Elst – Stichting Disco Elst organiseert op zaterdag 3 juni weer een discoavond voor mensen met verstandelijke n lichamelijke beperking. Deze wordt gehouden in het gebouw van Stichting Maluku Elst aan de Reijerstraat 39 in Elst.

Het wordt natuurlijk een leuke avond met veel gezellige muziek. Daarnaast is er ook een hapje en een drankje> Natuurlijk mag er weer gezellig gedanst worden! De avond begint om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De vrijwilligers van Stichting Disco Elst gaan ervoor zorgen dat het een geslaagde avond wordt. De entree is €5,- per persoon. Dit is inclusief 2 consumpties. De koffie en thee is gratis. De begeleiders hebben gratis toegang, echter zonder consumpties.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen