Jij bent uitgenodigd voor de uitreikingsavond van de Beauty Award!

Wendy Meyer - van de Meulengraaf
Foto: Perfect Skin en Beauty

Dit jaar vindt de uitreiking van het vakevenement de Beauty Award eenmalig virtueel plaats en jij bent uitgenodigd. De gratis registratie via de website is open gezet, dus de voorpret kan beginnen!

Partnercontent

Ben jij er klaar voor om de beauty professionals aan te moedigen, terwijl je geniet van een mooie show? Wendy Meyer van Perfect Skin & Beauty te Huissen is genomineerd voor deze vakprijs (de Oscars in de Beautybranche)

Virtuele gast

Ze nodigen je van harte uit om op zondag 25 april vanaf 19.30 uur onze virtuele gast te zijn bij de uitreiking van de Beauty Awards. Laat je verrassen door het gevarieerde entertainmentprogramma, de spanning en het spektakel van de grootste beauty vakprijs van de branche.

Je kijkt vanuit je huiskamer gratis mee naar de enthousiaste, blije reacties en de ontlading die live te zien als de winnaars bekend gemaakt worden. De Beauty Award wordt gestreamd en daardoor heb je dit jaar de kans om live mee te kijken! Het enige wat je hoeft te doen is jezelf registreren en op 25 april klaar te zitten voor een mooie avond Beauty Award. Registreer je nu via deze link: event.onliveevent.nl/beautyaward2021.

Beleef een mooie avond

Ben jij erbij om de genomineerden vanuit de huiskamer toe te juichen en dit unieke spektakel mee te beleven? Dit jaar weliswaar geen fysieke rode loper, limousines of stralend poseren voor de (pers)fotografen, maar wel een waardig online alternatief! De presentatie van de avond is in handen van de altijd charmante Chimène van Oosterhout en het decor voor de online uitreiking is bij DeFabrique in Utrecht. Een heerlijk event waarin de schoonheidsbranche bewijst hoe hoog zij kwaliteit in het vaandel heeft staan.

Dit wil je dus niet missen!

Kijk voor alle actuele informatie over de speciale uitreikingsavond op beauty-award.nl of op het facebook– en instagramaccount. Daar vind je ook de profielen van alle prachtige genomineerde vakvrouwen. Super leuk als ook jij erbij bent om Wendy Meyer te supporteren en live mee te genieten van de show.

♦♦♦

Overbetuwe.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen