Vriendinnenavond Vitaal met Lef van Vrouwen met Lef

Foto: Greg Rosenke on Unsplash

Herveld – Ben jij op zoek naar meer vitaliteit? Kom dan naar de interactieve bijeenkomst Vitaal met Lef op dinsdag 18 oktober. Vrouwen met Lef Overbetuwe hebben een leuke avondprogramma samengesteld.

Vitaal met Lef wordt in zalencentrum De Hoendrik in Herveld gegeven. Ze starten deze bijeenkomst om 19:30 uur, inloop 19.15 uur. Rond 21:00 uur is het tijd om na te praten, te netwerken en elkaar beter te leren kennen. Kosten: voor niet leden €15,- (Betalen via een QR-code of contant geld). Meld je aan op deze link! Vriendinnen zijn ook van harte welkom.

Winkr8

Mijanou Peters van Winkr8 neemt de deelnemers mee in de wereld van vitaal-cirkels, lichaamstype, voeding, bewegen, hormonen, de overgang, sociaal netwerk en (werk)omgeving. Vragen worden beantwoord zoals:

  1. Wat heb ik te winnen bij een verandering in leefstijl als ik dagelijks beweeg en sport?
  2. Hoe geef ik mijn gezondheid een boost?
  3. Wat kan ik doen om minder stress te ervaren?
  4. Hoe kom ik van mijn hoofdpijn, vermoeidheid of andere lichamelijke klachten af?

Met tips kun je zelf stappen zetten die voor jou gezondheidsbevorderend zijn. ‍Mijanou werkt bij de politie als vitaalcoach en geeft samen met haar man vorm aan Winkr8.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen