Zlim Elst; Fit en slank worden op een leuke manier

Zlim team Elst
Foto: Zlim Elst

ELST- Je wilt gezonder leven en eten, maar niet langer diëten. Dan kan Zlim jou helpen met haar totaalmethode: je slankt niet alleen af, maar je gezondheid in het algemeen gaat er een stuk op vooruit. Je voelt je weer zelfverzekerd en gelukkig. Je kijkt opnieuw met plezier naar jezelf in de spiegel. Vol zelfvertrouwen en met een positief zelfbeeld geniet je meer van het leven.

Advertorial

Maak kennis met de Zlim-methode voor een leven lang slank en fit. Onze totaal methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. Met Zlim maakt je kennis met een gezonde levensstijl. Zlim is zoveel meer dan afslanken alleen. Slank af precies waar jij dat wilt. Zlim helpt je met een individuele aanpak voor een gegarandeerd resultaat.

Zlim Elst

Bij Zlim in Elst heerst een fijne sfeer. Je krijgt persoonlijke aandacht in een gezellige, kleinschalige omgeving. Met Zlim sta je er niet alleen voor! Afslanken onder persoonlijke begeleiding van het team van ZLIM geeft namelijk meer succes en een beter behoud van gewicht. Je begeleidsters zorgen er samen met jou voor dat jij de afgesproken doelen haalt.

Maak een online afspraak op www.zlim.nl.

Kies voor ZLIM Elst

  • Eindelijk iets doen aan jouw overgewicht.
  • Een specifieke probleemzone aanpakken zoals buik, taille.
  • Met een medisch verantwoorde en snelle aanpak.
  • Na de zwangerschap weer een mooi figuur .
  • Een maatje minder krijgen.
  • Jouw figuur verstevigen.
  • Voor meer zelfvertrouwen

Plaatselijke figuurcorrectie

Bij Zlim kan door de individuele bewegingstherapie heel gericht gewerkt worden aan plaatselijke figuurcorrectie. Denk daarbij aan buik, taille bovenbenen en meer. Heb je weinig of geen overgewicht, maar ben je niet tevreden met jouw figuur? Laat dan een gratis figuuranalyse doen. Zlim is geschikt voor iedere vrouw.

Verantwoord en lekker eten

Goed eten en gezonde levensstijl zijn ontzettend belangrijk. Om gewicht te verliezen is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te nemen. Dat is waar Zlim je bij helpt. Je krijgt verantwoord voedingsadvies van gediplomeerde diëtisten en/of gewichtsconsulenten. Bij Zlim wordt er geen ingewikkeld dieet in elkaar gezet, want dat is niet vol te houden. Goede gezonde en smakelijk voedsel kan prima samen. Goede voeding is de beste basis voor jouw gezondheid.

Medisch verantwoorde aanpak

De Zlim methode bewijst zich al meer dan 30 jaar. Het wordt aangepast aan je leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Bij Zlim is elke klant uniek en volgt een individueel programma. Je voelt je weer fitter en gezonder, maar je voelt je ook weer zelfverzekerd en gelukkig.

Doelgericht bewegen zonder spierpijn

Tijdens het bewegen in de warmtecabine is het een aangename 38°C. Het bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Onder deskundige begeleiding doorloop je de oefeningen die op jou zijn afgestemd. De warmte verkort de tijd waarin je bezig bent aanzienlijk.

Ozontherapie

Ozontherapie is het meest ontspannende onderdeel van de Zlim methode. Gedurende 15 minuten onderga je een huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. Ozonzuurstof zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. Het stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen.

zlim

Openingstijden:

Maandag: 9.00-13.00 en 17.00-20.00 uur

Dinsdag: 9.00-13.00 en 17.00-20.00 uur

Woensdag: 9.00-13.00 en 17.00-20.00 uur

Donderdag: 9.00-13.00 en 17.00-20.00 uur

Vrijdag: 9.00-13.00 uur

Zaterdag: 9.00-13.00 uur

ZLIM ELST

Dorpsstraat 29A, 6661 EG Elst

Telefoon: 0481-375 189

Email: [email protected]

Website: www.zlim.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden