Meubelmakerij Van Schaik, ambachtelijke meubels op maat gemaakt

Meubelmakerij Van Schaik
Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst- Meubelmakerij Van Schaik is een familiebedrijf dat ambachtelijk meubilair maakt. Het is in 1969 opgericht door de vader van Jetty en Bert Van Schaik, die het bedrijf van hem hebben overgenomen. Zij leerden al op jonge leeftijd de kneepjes van het meubelvak van hem. In de werkplaats worden op bestelling kwaliteitsmeubelen gemaakt.

Advertorial

Of het nu gaat om een klassieke buffetkast of een modern tv-meubel, elke stijl kan gefabriceerd worden in de werkplaats. Van opdrachten van een meubelstuk tot het ontwerpen van een compleet interieur. Zelfs het aanpassen van bestaande meubelen bestaat tot de mogelijkheden. In de werkplaats is alles aanwezig voor elk meubel, in elke stijl en in iedere houtsoort.

Van particulieren tot zakelijke klanten

Meubelmakerij Van Schaik maakt meubels voor particulieren en ook voor zakelijke klanten. Voor bedrijven, kantoren en winkels vervaardigen ze bureaus, balies, kastenwanden en zelfs complete winkelinterieurs.

Ben je al heel lang op zoek naar dat ene meubelstuk? Stad en land ervoor afgezocht en het niet kunnen vinden? Heb jij een eigen ontwerp? Meubelmakerij Van Schaik maakt het voor je!

Aan de hand van een eenvoudige schets of zelfs een idee van een klant kan een meubelstuk op maat worden gemaakt. Er wordt goed naar de wensen geluisterd waardoor de meubelmakerij dat kan leveren waar de klant om vraagt. Van alle meubels wordt vooraf een offerte gemaakt.

Opknappen oude meubels en schade reparaties

Meubelmakerij Van Schaik is tevens gespecialiseerd in het opknappen van oude meubels. Zij kunnen die oude tafel van opa repareren of de schommelstoel waar oma altijd in zat. Zo hoeven deze niet worden weggedaan en zelfs weer in gebruik worden genomen. Kom eens een kijkje nemen in het fotoboek met reeds voltooide opdrachten.

Van restauraties van oude meubels tot het ontwerpen van een compleet (winkel)interieur. Bij meubelmakerij Van Schaik ben je op het juiste adres!

V.O.F. van Schaik

De Duiker 7

6662 EA Elst

Telefoonnummer: 0481-371962.

Email: [email protected]

Website: www.meubelmakerijvanschaik.nl

Facebook: Meubelmakerij Van Schaik

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden