Nieuwe huidtherapiepraktijk in Elst: De Huidfactor

Foto: De Huidfactor

Elst – Gelderland is een nieuwe huidpraktijk rijker. Op 1 juli opende Jessica van Delzen haar praktijk “De Huidfactor”. Jessica van Delzen laat hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling gaan.

Partnercontent

Na de opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool volgde ze diverse specialisaties. Ze weet als geen ander hoe het is om huidproblemen te hebben en hoe groot de stap kan zijn om die problemen aan te pakken met hulp van een deskundige. Je zult je bij haar daarom snel op je gemak voelen. Ervaringsdeskundigheid in combinatie met opleiding maken toch vaak de beste heelmeesters!

Huidverbetering en ontspanning

Jessica: “Ik heb zelf een probleemhuid en heb veel behandelingen voor eczeem ondergaan. Wat mij opviel is dat al deze behandelingen puur probleemoplossend waren maar dat er geen oog was voor het wellness element. Als er resultaat geboekt was, mocht ik weer terugkomen als het eczeem weer opspeelde. Ik had juist ook tussentijds behoefte aan een fijne gezichtsbehandeling maar durfde ook geen andere afspraken te boeken in de angst mijn huid te beschadigen.”

huidfactor“Daarom ben ik De Huidfactor gestart.” vertelt ze verder: “Een praktijk met oog voor huidverbetering maar ook zeker voor ontspanning als de huid rustigere tijden kent. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan huidbeelden zoals acne, rosacea, (acne) littekens, pigmentvlekken of een extreem gevoelige huid. Door mijn opleiding huidtherapie mag ik ook meer medische gespecialiseerde vergoede zorg leveren.”

“Veel mensen lopen rond met een huidvraag welke zij niet ernstig genoeg vinden om mee naar de dermatoloog te stappen, maar waarmee ze ook niet naar een reguliere schoonheidsspecialiste durven: hier komen wij in beeld.”

Feestelijke opening

In verband met Covid heeft de feestelijke opening even op zich laten wachten, maar zaterdag 30 oktober is het zover. Maak kennis met De Huidfactor en loop tussen 13:00 en 17:00 uur binnen voor een glas bubbels en een taartje.

En… wie jarig is trakteert: je ontvangt een goodiebag ter waarde van €35 (OP= OP)

Wil jij zeker zijn van zo’n mooi gevulde goodiebad? Je kunt nog tot 26 oktober een mail sturen naar [email protected] en je naam doorgeven. Er wordt er dan één voor je vrij gehouden op de Bemmelseweg 81J, 6662PE in Elst. Klik op onderstaande banner om naar de website van De Huidfactor te gaan.

huidfactor

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen