N.E.I. & Meer: Energetisch Gezinstherapeut in Overbetuwe

Foto: N.E.I. & Meer

Herveld – Vraag jij jezelf af wat jij of jouw kinderen nodig hebben om weer rustig te worden, te stoppen met huilen, of om éindelijk door te slapen? Je bent niet de enige.

Partnercontent

Want hoe kun je je huilende of onrustige kinderen helpen als je geen idee hebt wát ze precies willen, voelen of meemaken? Achter elk gedrag zit een oorzaak, dit is bij kinderen zo, maar zeker ook bij volwassenen. Ergens diep vanbinnen, maar hoe komen we daar precies?

Onze huidige maatschappij

We leven in een wereld waar een haastcultuur is ontstaan. We gaan daarin automatisch mee: werken, gezin, kinderen naar school, opvang, zwemles, sporten, zelf ook nog sporten en het ook nog gezellig houden in je relatie. Door het Coronavirus is dit alleen maar versterkt. Er zijn verantwoordelijkheden die nu nog meer op jouw schouders terechtkomen.

Het gaat maar door en daarbij lopen we onszelf vaak als eerste voorbij. Hierdoor ontstaan vaak klachten, in het begin zijn ze vaak geestelijk (veel hoofdpijn, vermoeide ogen etc.) maar op den duur worden die fysiek, en zie daar dan nog maar eens vanaf te komen. We zijn zo gefocust op de ander, dat we vergeten dat het, als het goed gaat met onszelf, we ook beter voor de ander kunnen zorgen.

De Biotensor bij N.E.I. & Meer

N.E.I. & Meer werkt met een biotensor, een energetisch meetinstrument dat zichtbaar maakt wat jouw onderbewustzijn aan het licht wil brengen. Welke oude patronen, trauma’s of triggers jouw onderbewustzijn graag opgeruimd wilt zien zodat je kunt groeien. Welke leeftijd iemand dan ook heeft, vanuit het onderbewuste liggen de antwoorden voor het oprapen, het zichtbaar maken dat is waar N.E.I. & Meer in één of enkele sessies mee kan helpen.

En daardoor vallen vaak al dingen op zijn plaats en komt er ruimte voor jou om door te kunnen gaan met je leven en jouw pad.

Kortom

  • Als het goed gaat met jou lijkt alles vanzelf te gaan.
  • Worstel jij met onzekerheden, angsten en wil je stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling?
  • Wist je dat als je aan jezelf werkt, er bij je kinderen ook gelijk iets wegvalt?

Laat Bianca Gertsen van N.E.I. & Meer je helpen. Ze is bereikbaar op 06-41721374 of via de mail [email protected] Meer informatie is te vinden op de website, klik hiervoor op onderstaande afbeeldingN.E.I. & Meer

♦♦♦

Ook partner worden van Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden