Leuke aanbiedingen Bij Lieve damesmode tijdens Wizet Hemelvaartsmarkt

Veel leuke aanbiedingen tijdens Hemelvaartsdag
Veel leuke aanbiedingen tijdens Hemelvaartsdag
Foto: Overbetuwe Nieuws

Zetten – Bij Lieve damesmode pakt uit tijdens de Hemelvaartsmarkt. Van 11.00 tot 17.00 uur is de winkel geopend en staat er een kraam buiten met leuke aanbiedingen van 5 tot 25 euro.

Bovendien zijn er heel veel afgeprijsde artikelen van zowel kleding als tassen, riemen en andere accessoires, met kortingen tot wel 50%. Loop ook eens binnen en bekijk de nieuwe zomercollectie.

Partnercontent

Bij Lieve vind je zes merken dameskleding, van vrouwelijke jurken tot sportieve jeans en travelmode. De collectie bevat Minus, Peppercorn, Modström, Elvira Travel, Freebird en Transfer. Mode voor elke vrouw in iedere maat, ook grotere maten! Naast tassen en riemen van Elvy en sjaals kan je er ook oorbellen en armbanden van Meet Coco vinden.

Vanaf half juni heeft Bij Lieve twee nieuwe labels in de winkel liggen zodat het aantal labels op acht komt: Noella en Aīme balance.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste mode, hou dan de Facebookpagina en/of Instagram in de gaten. Elke ochtend om 10.00 uur plaatst Lieve een nieuwe kledingset. Heb je geen tijd om te komen of woon je te ver weg? Dat kan de bestelling worden opgestuurd.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen