Onbeperkt eten voor een vast bedrag bij Fine Food Village in Elst

Foto: Fine Food Village

Elst – Wist je dat je bij Fine Food Village uit ruim 130 verschillende gerechten kunt kiezen? Voor een vast bedrag kun je steeds je eigen bord opnieuw laten vullen tot je vol zit, door één van de koks die allemaal hun eigen specialiteit hebben.

Restaurant Fine Food Village zit in het hart van Elst. Een plek om heerlijk uit te gaan eten en ook om af te halen. Een kleine vakantie op een gewone dag. Kom ook eens langs en geniet van alle Aziatische gerechten die ze daar vers klaarmaken.

Partnercontent

De koks van Fine Food Village maken van elk gerecht iets bijzonders: door de persoonlijke touch is de smaak van alle gerechten meer dan gemiddeld, op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten en authentieke kruiden bereid

Fine FoodWie bij Fine Food Village binnenkomt lijkt in een hedendaags versie van een Aziatisch dorp te stappen. Een luxe Aziatisch dorp met allerhande eethuisjes waar iedere gast zijn eigen bord kan vullen met een uitgebreide keuze aan gerechten.

Twee uur lang onbeperkt genieten van Aziatische hapjes én drankjes voor een vaste prijs. Elke kok heeft zijn eigen specialiteit: van wok en Japanse grill tot aan sushi, dimsum en patisserie.

Fine FoodAll you can eat and drink, warm én koud

Met een uitgebreide keuze in Aziatische gerechten: van heerlijke wokgerechten, dimsum, Thaise en Vietnamese gerechten tot en met Japanse Teppanyaki gril en sushi .

Reserveer hier direct online!

Fine Food VillageFrisdrank, bier en wijn

Ook drinken staat twee uur lang onbeperkt tot jouw beschikking. Je kunt kiezen uit:

  • Meer dan 20 verschillende frisdranken
  • Vier verschillende vruchtensappen
  • Droge witte wijn, zoete witte wijn, rode wijn en rosé
  • Tapbier van de Brabantse Hertog Jan brouwerij.
  • Koffie, thee en variaties

Heb je al honger gekregen? Klik op onderstaande banner om naar de website te gaan, bekijk de gerechten en je kunt meteen reserveren. Neem gerust de kinderen mee, die zullen zich in de Kinderhoek prima (onder toezicht) vermaken.

Fine Food Village

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Cookieinstellingen