Nieuw bij holistische praktijk Irma van Reem: Reiki

Speciale aanbieding voor Reiki
Speciale aanbieding voor Reiki
Foto: Irma van Reem

Elst – De behoefte aan terug naar de basis en loskomen van alle hectiek is niet eerder zó groot geweest. In de begeleiding die Irma geeft is de roep om rust in het hoofd, niet meer verzanden in de drukte en meer bewust ‘zijn’, een hot topic.

Partnercontent

We zijn te druk met onze weg vinden in alle maatschappelijke en persoonlijke systemen waar we in zitten. We handelen vanuit ons hoofd en onze emoties. En vaak is ons niet geleerd om dit deel te verbinden met wie jij in de kern ook bent, namelijk jezelf. Irma is een baken voor velen die zoeken naar herstel, rust en bij jezelf blijven. Leren hoe je kunt omgaan met alles wat je tegenkomt in het leven. Dit doet zij als energetisch therapeut en rouwbegeleider vanuit een holistische visie. Irma werkt al jaren met energie en nu is er ook de mogelijkheid om een Reiki sessie te reserveren voor jezelf.

Alles is energie

Alles heeft energie nodig om te kunnen bestaan en Reiki energie betekent letterlijk levensenergie. Het is er altijd en stroomt door alles heen wat leeft. Door het leven heen bouwen we onbewust blokkades op, hebben we onverwerkte emoties en leren we af om onszelf te verbinden met onze eigen energie. Het kan resulteren in fysieke klachten als hoofdpijn, moeheid, stijve nek en rugpijn. Door gericht met deze energie te werken en te ontvangen zijn er belangrijke, opbouwende voordelen voor jou als klant, want Reiki

  • Stimuleert jouw zelfhelend vermogen en het bevordert zelfontwikkeling.
  • Vitaliseert, reinigt en harmoniseert je lichaam en geest.
  • Werkt op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel.
  • Zorgt ervoor dat jouw energiehuishouding weer in evenwicht komt.
  • Reiki energie heft blokkades op en bevordert de ontspanning.

Een Reiki sessie is daarmee helend, vol energie en een echt moment van zelfzorg.

Speciale aanbieding voor de eerste 10!

Voor lezers van (elke lokale nieuwssite van) Nieuws.nl is er een éénmalige korting voor de eerste 10 mensen die contact opnemen! Je ontvangt dan éénmalig maar liefst € 20,00 korting op je afspraak. Bel of mail met Irma en voeg bij je mail deze code toe: reikilezersactie.

Tarieven:

  • Reiki sessie van 30 minuten = € 39,95.
  • Reiki sessie van 45 minuten = € 54,95.
  • Reiki & begeleiding 60 minuten = € 74,95.

Let op: het lezersvoordeel van € 20,00 gaat af van de bovengenoemde prijzen. Deze korting is éénmalig en exclusief voor Overbetuwe Nieuws lezers en geldt voor maximaal 10 personen op een afspraak inclusief Reiki sessie.

Veilige omgeving

De holistische praktijk van Irma staat voor het bieden van een veilige omgeving waarbinnen je de gelegenheid krijgt om te ontdekken, te zijn, te groeien en te ontwikkelen op het gebied van bewustwording en het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw leven. Kijk voor het complete aanbod aan begeleiding, trainingen en workshops op Irma van Reem, bel met 06-48278088 of mail naar [email protected]. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de website te gaan.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen en dat is onder andere goed voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen