Plaats jouw vacature op overbetuwe.nieuws.nl en vindt een collega

Foto: Tumisu, Pixabay

De juiste persoon voor de juiste baan zien te vinden en zo je vacature in te vullen is vandaag de dag een heel karwei!

Krijg het maar eens voor elkaar, voor het juiste salaris dé baan die iemand op de buik geschreven is.

Wij nodigen alle ondernemers die een vacature om in te vullen hebben uit!

Voor een zeer schappelijk bedrag kan iedere ondernemer trachten bij overbetuwe.nieuws.nl die vacature gevuld te krijgen! Je vacature komt op de speciale vacature-pagina en de zakelijke categorie zodat je vacature ook via de dagelijkse én wekelijkse nieuwsbrief verspreid wordt.

We halen tienduizenden pageviews per week, verspreiden ook al onze berichten via de diverse Social Media kanalen zoals Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn. Doe er je voordeel mee en zorg ervoor dat je de goede keuze kunt maken en de juiste persoon voor die baan kunt kiezen!

Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected], bespreek de kosten en voorwaarden en plaats je succesvolle vacature op overbetuwe.nieuws.nl

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen