Steun lokale ondernemers in Overbetuwe en stuur een kaartje

Foto: Gemeente Overbetuwe

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet. Een moment moet er zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen.

Er bestaat voor alles en iedereen een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart.

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. In 2022 vieren we de Dag van de Ondernemer op vrijdag 18 november!

Gemeente Overbetuwe

Tijdens de Dag van de Ondernemer zet de gemeente hun ondernemers graag extra in het zonnetje!

“Ondernemers in Overbetuwe: dank en complimenten voor alles wat jullie voor onze gemeente doen. Wij zijn supertrots op jullie ondernemerschap, doorzettingsvermogen en bijdrage aan de samenleving!”

Wil jij ook een Overbetuwse ondernemer bedanken of een hart onder de riem steken? Verras hem of haar dan met een digitale kaart vandaag. Gratis te downloaden via deze link.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen