Eerste seizoenswandeling van het jaar met Aster Uitvaartzorg

Foto: Aster Uitvaartzorg

Elst – Op zondag 14 januari aanstaande wordt er weer een seizoenswandeling georganiseerd, voor eenieder die een geliefde is verloren.

Inmiddels is de wandeling een vertrouwde terugkerende activiteit van Aster Uitvaartzorg.

Partnercontent

Vier keer per jaar wordt een mooie route gelopen; vier maal op dezelfde locatie omdat verandering in de natuur laat zien dat het leven doorgaat. Dat na het donker van herfst en winter altijd weer de lente komt. Iedereen uit de regio die zijn of haar geliefde heeft verloren door overlijden (recent of lang geleden) of al afscheid heeft moeten nemen van een partner door bijvoorbeeld dementie, is welkom. De ervaring is dat de seizoenswandeling een wandeling is met een lach en een traan, waarbij herkenning en troost centraal staan en waaruit zelfs al mooie vriendschappen zijn ontstaan.

Ze verzamelen om 9.30 uur op de parkeerplaats van Aster Uitvaartcentrum, Kokkeland 17 te Elst en rijden daarna naar de startlocatie van de wandeling. Indien je geen auto hebt, is meerijden geen probleem. Ze lopen zo’n 5 kilometer in een relaxed tempo. De wandeling eindigt altijd met koffie, thee en (appel)taart na terugkomst bij Aster. Meer informatie en aanmelden voor de wandeling kan via [email protected] of via telnr. 0481- 766 530.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Ze hopen op een troostrijke en inspirerende winterwandeling.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen