Actie bij Ninetynine Tattoos: 2 piercings voor de prijs van 1

Elst – Ninetynine Tattoos heeft een mooie piercing actie die tot en met 1 juli 2024 geldig is. Wil jij voor de zomer nog een of meerdere nieuwe piercings?

Boek dan snel je afspraak bij Ninetynine Tattoos met de actiecode SUMMER en krijg twee piercings voor de prijs van 1!

Partnercontent

Het maakt niet uit waar je de piercings laat zetten, in je buik, ergens in je oren, je neus of je lip, alles kan. Wil je eerst even overleggen, dat kan natuurlijk. Ze zijn bereikbaar via 06-17644772. Ninetynine Tattoos beschikt over vele mogelijkheden. Als je op de foto bovenaan dit artikel klik vind je een paar voorbeelden, of je kijkt op de website via deze link waar nog meer voorbeelden staan, ook vind je hier de prijzen.

Heb je altijd al een piercing gewild en vind je twee toch iets te veel? Dan kun je gezellig met een vriend of vriendin komen want dan geldt de actie ook. Je neemt dus samen een piercing en je betaalt er maar eentje. De duurste piercing betaal je, de andere is gratis.

Ninety-Nine Tattoos

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen