Robin fietst 24 uur voor KWF en haalt ruim 4200 euro binnen

Foto: Jolanda Janssen

Elst – 24 uur heeft de 19-jarige Robin de Jager vorige week gefietst om geld op te halen voor KWF kankerbestrijding. Zijn moeder heeft darmkanker en hij weet dus van dichtbij wat dat allemaal teweeg kan brengen.

Robin is dol op zijn moeder, hij fietste alleen niet voor haar maar voor iedereen die aan deze vreselijke ziekte lijdt.

Medicijn

“Zelfs voor de belangrijkste vrouw in mijn leven maak ik geen onderscheid van elk ander persoon die aan deze verschrikkelijke ziekte moet lijden. Vandaar dat al het ingezamelde geld terecht zal komen bij het KWF – kankerbestrijding die hierdoor meer wetenschappelijke onderzoeken kunnen doen om uiteindelijk een medicijn te ontwikkelen tegen deze verschrikkelijke ziekte.” zo vertelt hij op zijn sponsorpagina.

Moeder is natuurlijk ape-trots op haar zoon. Hij had als doel €3,500,= op te halen en hij is daar inmiddels ruim overheen met  €700,=! Robin is echt heel blij met alle sponsoren.

De landelijke collecteweek voor het KWF loopt van 30 augustus tot 5 september al wordt er niet overal gecollecteerd in verband met de coronaregels, je kunt dus ook aan de sponsorfietstocht van Robin doneren ook al heeft hij de rit al achter de rug!

Klik hier om naar inzamelingsactie van Robin te gaan

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden