Bezoekregeling Rijnstate aangepast per woensdag 22 december

Foto: Rijnstate

Ziekenhuis Rijnstate past haar bezoekregeling aan. Om het aantal besmettingen zo laag mogelijk te houden gaat het aantal ziekenhuisbezoekers per patiënt, vanaf woensdag, van twee naar één.

Het bezoekuur blijft ongewijzigd van 18.00 tot 20.00 uur.

Wijzigingen

Kinderen onder de achttien jaar mogen alleen bij eigen ouders op bezoek komen. Op de afdeling Geboortezorg mag alleen de partner op bezoek komen en indien gewenst blijven slapen.
Alleen ouders van kinderen die opgenomen zijn in het Kindercentrum mogen op bezoek komen, liefst alleen.

Nodige maatregelen

Vanwege het hoge aantal besmettingen onder (basis)schoolkinderen vraagt het ziekenhuis terughoudend te zijn in het bezoek van een kind aan een opgenomen patiënt. Deze maatregelen zijn nodig in de strijd tegen het coronavirus. Ziekenhuis Rijnstate begrijpt jouw teleurstelling over deze maatregelen en vraagt om begrip.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je kijken op de website: rijnstate.nl

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen