Coronabus; voorlichting, testen en vaccineren in de buurt

Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – Bij de coronabus kan je terecht voor je coronavaccinatie, testen op corona en informatie en voorlichting over corona in de wijk. In Elst staat elke vrijdag de coronabus op het Dorpsplein tegenover het gemeentehuis van 8.30 tot 13.00 uur.

Vrijblijvend binnenlopen

GGD Gelderland-Midden vaccineert op pop-up locaties en in prikbussen door de hele regio. Zodat inwoners die een 1ste en 2e vaccinatie, boosterprik of herhaalvaccinatie willen zonder afspraak direct dichtbij hun coronavaccinatie kunnen halen. Alle vaccinaties zijn zonder afspraak.

Let op: het kan druk zijn bij een pop-up locatie of in de prikbus. Kom op tijd als je zeker wilt zijn van je vaccinatie. Je kunt ook komen voor het aftekenen van het gele boekje. Wil je weten waar de coronabus  nog meer te vinden is, kijk dan op GGD Gelderland Midden Vaccinatiebus Locaties.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen