Goed bezochte High Tea voor mantelzorgers in basisschool Stap voor Stap

Genieten van de High Tea
Genieten van de High Tea
Foto: Forte Welzijn

Elst – In basisschool Stap voor Stap was het op zaterdag 12 november een volle bak aan bezoekers. Er genoten ruim vijftig mantelzorgers uit de gemeente Overbetuwe van een High Tea georganiseerd door Thee van Toen en Forte Welzijn.

“Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel. Ook van de andere gasten heb ik louter enthousiaste en bewonderende reacties gehoord“, aldus één van de deelnemers. Saskia Henze, mantelzorgcoördinator Forte vult aan:

“Het was duidelijk dat mensen zichtbaar van elkaar genoten en van de High Tea. Het weer gewoon ontspannen naast elkaar kunnen zitten, maakte dat er flink wat afgepraat werd. En dat zorgde letterlijk en figuurlijk voor voeding.”

Mantelzorg

Als je de zorg niet meer overziet is Mantelzorg Overbetuwe van Forte er voor een steuntje in de rug. Met informatie en advies, praktische ondersteuning en een luisterend oor. Ook organiseren ze regelmatig informatiebijeenkomsten en cursussen voor mantelzorgers. En als ze jou niet zelf kunnen helpen, weet Forte welke organisatie dat wel kan.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen