Wat is Gewoon; scholenproject zoekt hulphond

Foto: CLVann via Pixabay

Het scholenproject van Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe is al ruim 20 jaar actief in Overbetuwe. Bijna altijd was daar ook een hulphond of blindengeleidehond bij. De Hulphonden van het scholenproject zijn Dick, Maica, Wentel, Clinton, Quitus en wie volgt ?

Ineke startte met haar blindengeleidehond Dick. Hetty kwam met haar “Hond kan de was doen” Maica en later was Wentel er ook bij. Bep haakte aan met haar blindengeleidehond Clinton.  Kelly, nog steeds actief bij het Scholenproject, bracht haar hulphond Quintus mee. Maar Quintus is inmiddels welverdiend met pensioen.

Hulp(hond) gevraagd

Ben jij, of ken je iemand die met zijn/haar hulphond af en toe een woensdagochtend bij het scholenproject wil meedraaien? Of wil je het enthousiaste clubje mensen komen versterken? Wil je kinderen vertellen hoe het is om met een beperking te leven? Of heb je vanuit jouw beroep, partner of verzorger van, ervaring? Er is een compleet en leuk programma waar flexibel mee omgegaan wordt. Laat je informeren door Ans: 0488-454284. Of mail: [email protected]

Over SGO

De Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe is gespreks- en overlegpartner voor mensen met een beperking binnen de gemeente Overbetuwe. De SGO vindt het belangrijk dat er in elke kern een contactpersoon is die dicht bij de mensen en bij alle plaatselijke ontwikkelingen staat. In Valburg, Heteren en Oosterhout en Randwijk zijn ze nog op zoek. Interesse, neem dan contact op via [email protected].

Bron: nieuwsbrief SGO

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen