112

Afzuiginstallatie bedrijfspand Heteren in brand gevlogen

Heteren – Bij een bedrijf in productie van onderdelen voor de lucht- en ruimtevaart brak rond het middaguur op dinsdag 19 april brand uit.

Medewerkers hebben geprobeerd om de brand te blussen maar besloten al snel om de brandweer te alarmeren. Er was veel rookontwikkeling die echter vooral in en rond het bedrijf bleef hangen.

Industrie brand

Diverse brandweerkorpsen werden naar ’t Veld op het industrieterrein van Heteren gestuurd. Daar bleek dat er brand was ontstaan in een van de filters van de afzuiginstallatie. De brandweer heeft er ruim twee uur over gedaan om de brand te blussen. De filters werden eruit gehaald, daarna is alles goed gecontroleerd en geventileerd. Later kon het pand worden vrijgegeven.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen