112

Politie zoekt getuigen ongeval motorrijder en auto A15 bij Herveld

Foto: DM van Hellesem

Herveld/A15 – Dinsdag 9 augustus heeft er rond 00:05 een ernstig ongeluk plaatsgevonden tussen een motorrijder en een personenauto op de A15. Dat gebeurde ter hoogte van hectometerpaal 154.3 bij Herveld. Hierbij raakte de motorrijder zwaar gewond, de bestuurder van de personenwagen heeft daarna de ongevalsplaats verlaten.

De politie heeft onderzoek gedaan en is op zoek naar getuigen, met name de inzittende(n) van een (vermoedelijk) kleine, witte auto met de gevarenlichten aan, die ter hoogte en ten tijde van het ongeluk op de vluchtstrook gestaan heeft. Ook getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren worden verzocht zich te melden op 0900-8844 onder vermelding van 2022361930.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen