Toneel & kleinkunst op het programma van Theater De KiK

Elst – Na heerlijke zomerse weken waar iedereen lekker buiten heeft kunnen genieten, zitten de vakanties er bijna op en komt het theaterseizoen steeds dichterbij.

Vanaf 10 september kun je elk weekend een voorstelling bij Theater De KiK bezoeken. Naast muziek en cabaret, zoals Mike Boddé, Smulders & Van Altena, Jan Beuving, Piepschuim en Nabil, is er een groot aanbod van toneel en kleinkunst.

Mooi programma

In oktober wordt gestart met “STUK!” jeugdtoneel door Theater Lapstok. In december staat Het Amsterdams Kleinkunst festival op het programma en in januari staat Benja Bruijning op het toneel met zijn voorstelling “Een leven”. In februari is er de toneelvoorstelling “In de schaduw van Rembrandt” door Julika Marijn. Theo Nijland speelt zijn voorstelling over “Ontboezemingen van een blij mens” in maart.

Bekijk dit mooie programma op Theater De KiK of haal het programmaboekje af bij het Theater. Bestel nu je kaarten voor dit najaar!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen