112

Cybercrime evenement ‘Better Safe Than Sorry’ voor ondernemers

Foto: Better Safe Than Sorry

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland en het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland organiseren op woensdag 4 oktober in het Gelredome de vierde editie van ‘Better Safe Than Sorry’. Een inspirerend evenement over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybercrime, cybersecurity en cyberawareness.

Ondernemers worden op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken met betrekking tot de diverse vormen van cybercrime. De verwachting is dat ondernemers niet zozeer NIET met cybercrime te maken krijgen, maar dat de vraag meer is: wanneer krijg je ermee te maken?

Met een presentatie van Daniel Verlaan, een slachtoffer vertelt zijn verhaal en (cyber-)burgemeester Sebastiaan van ’t Erve van Lochem maakt zijn opwachting. Daarnaast zijn er bijdragen van Mats Dekker en Red Team Cybersecurity B.V.Safe

Programma

In het programma komt een slachtoffer aan het woord, het cybercrimeteam van de politie vertelt wat je kunt doen om een aanval te voorkomen, Daniel Verlaan, techjournalist van RTL Nieuws maakt zijn opwachting en Mats Dekker laat zien hoe je verrekt eenvoudig in een kwartier een phishing-mail bouwt, bijna niet van echt te onderscheiden.

Voor de inwendige mens wordt (goed) gezorgd. Better Safe Than Sorry begint met de inloop vanaf 16.30 uur, om 21.30 uur is de afsluiting. Deze editie richt zich op ondernemers in de gemeenten van Gelderland-Midden. Ondernemers zijn met maximaal vier personen van hun bedrijf welkom. Het volledige programma en de mogelijkheid tot aanmelden staan op de site van PVO Oost-Nederland.

Initiatief PVO

‘Better Safe Than Sorry’ is een initiatief van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, startpunt voor Publiek-Private Samenwerking op het gebied van (digitale) veiligheid in de provincies Gelderland en Overijssel. De drie eerdere edities hebben plaatsgevonden in de Vijverberg van De Graafschap, het Goffertstadion van N.E.C. Nijmegen en de Grolsch Veste in Enschede.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen