Huisdier van de week: Ontmoet hond Jacob

Foto: Dierentehuis Arnhem

Reu Jacob, geboren op 16 maart 2021, is een vriendelijke hond met een sociale aard, hoewel hij soms nog wat onzeker kan zijn. Tijdens wandelingen staat hij sterk in contact met zijn omgeving.

Geluiden en bewegingen trekken zijn aandacht, alhoewel sommige hem ook angstig kunnen maken. Zijn nieuwsgierigheid blijft echter behouden. Knuffelen is een grote favoriet van Jacob, hij geniet ook van liefdevolle aandacht.

Zonder andere huisdieren

In de buitenlucht gedraagt hij zich goed richting andere honden, maar hij kan beschermend zijn ten opzichte van zijn eigenaar, dus hier dient men alert op te zijn. Ook heeft Jacob een voorkeur voor kauwen op voorwerpen. Hij is intelligent en heeft nog veel te leren. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Jacob in een huishouden zonder andere huisdieren, omdat ze verwachten dat dit beter bij hem zal passen. Voor Jacob zoekt het dierenasiel een baasje dat hem stabiliteit en heldere leiding kan bieden.

Dierentehuis Arnhem

Gelegen aan de Larensteinselaan in Velp, biedt Dierentehuis Arnhem en omstreken een warme tijdelijke plek voor talloze huisdieren. Elk van deze dieren verdient een nieuwe kans op een liefdevol thuis. Neemt u alstublieft in overweging om deze dieren een tweede kans te geven. De herkomst van de dieren is divers, maar in het algemeen hebben ze simpelweg pech gehad. Iedere week benoemt het Dierentehuis één dier tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Jacob met het diernummer 32669. Kijk voor meer informatie op deze link.

Geef Jacob een tweede kans

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Heb je interesse? Dit kan door te bellen naar 026 – 36 19 861 of te mailen naar [email protected]. Je bent ook van harte welkom tijdens de openingstijden, van maandag tot en met zaterdag, van 13.00 tot 16.30 uur.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen