112

Beleef Avontuur en Ontmoet Echte Helden tijdens 112 Middag

Foto: Oranje comité Heteren
Foto: Oranje comité Heteren
Foto: Oranje comité Heteren

Heteren – Op donderdag 9 mei staat tijdens het openingsfestival van Hart van Heteren een buitengewone middag gepland, vol avontuur en heldendaden, speciaal voor degenen die klaar zijn voor een onvergetelijke ervaring: De 112 Middag.

Een hoogtepunt van het openingsfestival waar kinderen en hun families de kans krijgen om echte helden uit de hulpdiensten te ontmoeten.

Stoere brandweerlieden, politiemensen en levensredders

Grijp je kans om plaats te nemen in een echte brandweerauto. Ontmoet de stoere brandweerlieden en ontdek alles over hun taken en de cruciale rol die ze spelen bij het beschermen van onze gemeenschap. Voor de avontuurlijke tieners is er de Politie Escaperoom, waar ze kunnen ervaren hoe het voelt om in een echte cellenbus opgesloten te zijn. Durf jij de uitdaging aan om te ontsnappen?

Kom dichterbij en zie hoe ambulancemedewerkers levens redden en EHBO’ers te werk gaan. Een unieke kans om te leren over de belangrijke rol van eerste hulp bij noodsituaties. Ontdek hoe de dierenambulance onze geliefde dieren in nood helpt en leer meer over hun bijzondere missie om onze harige vrienden te beschermen.

Speciaal voor de jongste bezoekers is de poppendokter aanwezig om zieke knuffels en poppen weer helemaal beter te maken. Met altijd het juiste ‘medicijn’ zorgen ze ervoor dat alle knuffels weer klaar zijn voor avontuurlijke spelletjes.

Voor meer informatie over Openingsfestival Hart van Heteren kunt u terecht op hartvanheteren.nl.

Lees hier meer: Vier dagen feest in Hart van Heteren met officiële opening

 

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Dossier: Hart van Heteren
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen