Pand Rabobank in Elst wordt verbouwd

Verbaasde mensen staan voor dichte deuren
Verbaasde mensen staan voor dichte deuren
Foto: Overbetuwe Nieuws

Het gebouw van de Rabobank in Elst wordt al vanaf begin januari verbouwd. Het is ook niet echt duidelijk aan de buitenkant te zien. Pas als je voor de deur staat, en deze niet open gaat, kan je de berichtgeving die op het raam geplakt is lezen.

De Rabobank aan de Dorpsstraat wordt aangepast zodat de medewerkers je beter van dienst kunnen zijn. Er is een tijdelijke kantoor aan de Industrieweg Oost te Elst waar je naar toe kunt gaan. Op dinsdag 3 maart is er een feestelijke heropening van het kantoor aan de Dorpsstraat.

Geld storten en pinnen

Tijdens de verbouwing zijn de stort- en muntrolautomaten buiten gebruik. De dichtstbijzijnde stort- en muntrolautomaten vind je in Nijmegen, Arnhem, Druten en Opheusden. Ben je ondernemer? Het gebruik van sealbags is een efficiënte manier om je contant geld veilig te storen bij Rabobank.  De pinautomaat aan de binnenzijde van het pand is tijdens de verbouwing niet bereikbaar. Aan de buitenzijde van het pand vind je twee pinautomaten waar je tijdens de verbouwing contant geld kan opnemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen