ProRuil jaarabonnement van KrijgdeKleertjes voor leuke spullen

Foto: KrijgdeKleertjes

KrijgdeKleertjes geeft kleding en spullen een tweede leven. Neem een ProRuil Jaarabonnement of geef deze cadeau! Heb je al op KrijgdeKleertjes gekeken om superleuk speelgoed te ruilen? Zo vlak voor Kerst staan er weer veel leuke pakketten op de site. Of wellicht ben je op zoek naar een chique kerstoutfit of de perfecte foute kersttrui?

Steeds meer mensen weten KrijgdeKleertjes te vinden! Dit jaar zijn er al meer dan 2000 pakketten kleding en speelgoed geruild. Dit heeft een enorme positieve impact op het milieu en is ook fijn voor de portemonnee. Bij de lokale ruilpunten gaat het ruilen ook goed, ondanks de beperkingen door de corona-maatregelen. Toch willen ze jullie hulp vragen, hun website heeft namelijk een update nodig.

ProRuil jaarabbonement

Twee jaar geleden is er al een update geweest om te zorgen dat de site ook op je mobiel goed te gebruiken is, maar er is meer nodig. De software die zorgt dat de website draait moet regelmatig verbeterd en geüpdated worden. Soms zien jullie al gekke foutjes (meld dit graag via [email protected]) en dat willen ze zoveel mogelijk voorkomen. Om de website goed te blijven onderhouden, worden kosten gemaakt. Door meer ProRuilers te werven, kunnen ze deze kosten dragen. Wil jij helpen door nog meer mensen enthousiast te maken voor een ProRuil jaarkaart? Vraag een vriendin om ook ProRuiler te worden of doe een ProRuil jaarabonnement cadeau.

Dit kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. De ontvanger krijgt dan een leuke cadeaubon met een code om de ProRuiljaarkaart te activeren (dit kan straks ook via de site). Of laat andere vaders en moeders op de school van je kinderen weten dat KrijgdeKleertjes bestaat en dat pre-loved kleding tegenwoordig helemaal ok is. Tot slot vergeet zelf niet je ProRuil abonnement ook te verlengen, het is maar 12 euro per jaar. Heb je zelf een leuk idee voor een actie, stuur ze dan een mailtje.

Zo werkt het

Via deze website ruil je in een paar stappen een pakket met te kleine kinderspullen voor een pakket met spullen die bij jouw kinderen passen. Gewoon via internet, op een moment dat het jou uitkomt. Word gratis lid van KrijgdeKleertjes om mee te doen.

Geef

  1. Bepaal wat je in een pakket weg wilt geven. (Een volume van ongeveer een halve supermarkttas.)
  2. Zet je pakket online via ‘maak een pakket kleertjes’  of ‘maak een pakket speelgoed’ (de knoppen linksboven, om ze te zien moet je eerst inloggen.)
  3. Is je pakket gekozen? Je krijgt dan een e-mail om de verzending met de ontvanger af te stemmen.
  4. Stuur je het pakket per post betaalt de ontvanger de verzendkosten.

Krijg

  1. Kies in ons ruime aanbod kleding en speelgoed een pakket wat bij jouw wensen past.
  2. Meld je voor 12 euro per jaar aan als ProRuiler, zodat je een jaar lang ook pakketten kunt krijgen.
  3. Bevestig je het pakket dan krijg je een e-mail om de verzending met de gever af te stemmen.
  4. Haal het pakket op bij de gever, of regel de verzending met de gever. Je krijgt de doos dan thuisgestuurd.
  5. Een week na het kiezen van het pakket krijg je een mail om de kwaliteit te beoordelen. Waren de spullen schoon en heel? Je geeft hiervoor sterren. Hoe meer sterren, hoe beter.

En het resultaat? Een pakket vol nieuwe kinderkleding of speelgoed. En een goed gevoel, want je hebt je spullen een tweede leven gegeven.

Een dProRuilivers aanbod

Je kunt van alles via KrijgdeKleertjes ruilen. Kinderkleding en ook grote-mensen-kleding. En onder de categorie ‘speelgoed en meer’ valt een heleboel!: speelgoed, boeken, CD’s, leuke aankleding voor de kinderkamer, kinderwagens, maxi-cosi’s, boxen etc. De kleinere maten kinderkleding zijn op hun site goed vertegenwoordigd. Deze kleding slijt nauwelijks. Omdat je kind de grotere maten langer draagt is hier wat minder aanbod in. Als je grotere maten aanbiedt zal je zien dat iemand deze heel snel kiest (fijn, dat ruimt snel op!). Je kunt kiezen uit alle pakketten, dus in ruil kun je ook een leuk pakket met bijvoorbeeld boekjes uitkiezen.

 

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen