Open dag bij Huis van de Wijk Triade & Theater Klare Taal

Foto: Theater Klare Taal

Elst – Huis van de Wijk Triade & Theater Klare Taal openen op zaterdag 14 mei hun deuren. Iedereen is van  harte welkom om tussen 10.00 uur en 14.00 uur een kijkje te komen nemen. Wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder van gemeente Overbetuwe opent deze dag. Kom je ook?

TriadeActiviteiten

Tijdens de open dag zijn er vele activiteiten te doen. Volg een van de creatieve workshops zoals  stempelen, kleien, de Boem Tsjak slagwerk workshop of dans en theater maken. Doe mee aan de  loterij en geniet ondertussen van hapjes en drankjes uit eigen keuken. Huis van de Wijk Triade  verkoopt tijdens de open dag eigen gemaakte producten, het ruilpunt van Krijg de Kleertjes  (gevestigd in Huis van de Wijk Triade) is open en voor kinderen is er ook genoeg te doen. Zij kunnen  zich uitleven op het springkussen of laten schminken in de schminkhoek.

Huis van de Wijk Triade

Huis van de Wijk Triade is een werkpost van Driestroom. De assistent-medewerkers van Huis van de  Wijk Triade maken hier onder meer keramieken schaaltjes, controleren puzzels voor 2Switch en  werken bij kledingruilpunt Krijg de Kleertjes. Huis van de Wijk Triade heeft haar deuren geopend voor de buurt en andere organisaties, waarbij ontmoeting het sleutelwoord is. De verhuizing van Theater Klare Taal naar Huis van de Wijk Triade per 1 maart sluit hier naadloos bij aan.

Theater Klare Taal

Theater Klare Taal, een samenwerking tussen ArtEZ en Driestroom, heeft in Huis van de Wijk Triade  een eigen ruimte, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het maken van theater. Het theatergezelschap bestaat uit vijftien spelers met een verstandelijke beperking en/of  ondersteuningsvraag, die op zoek zijn naar bijzondere, kwetsbare en kunstzinnige vertalingen van  wat ze denken, voelen en dagelijks meemaken. De uitkomsten hiervan laten zij zien in inspirerende  voorstellingen in en buiten het theater.

Praktische informatie

Wat: Open dag Huis van de Wijk Triade & Theater Klare Taal. Wanneer: Zaterdag 14 mei. Waar: Prins Hendrikstraat 7, 6661 XL Elst. Tijd: 10.00 uur – 14.00 uur.

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen