Koffieochtenden bij het Afscheidshuis van Ilya Uitvaartzorg

Vader en dochter Stuart,  Ilya Elst
Vader en dochter Stuart, Ilya Elst
Foto: Ilya Uitvaartzorg

Elst – Het Afscheidshuis organiseert eenmaal in de 14 dagen een open koffieochtend. Vanaf donderdag 22 september is iedereen welkom voor gratis koffie/thee met een stuk van de lekkerste appeltaart van DROOM. De deur van de sfeervolle huiskamer staat open van 9.00 uur tot 13.00 uur. Loop rustig binnen voor een praatje en gezelligheid.

Partnercontent

Heb je je wel eens afgevraagd wat er achter de deuren van het Afscheidshuis zit? Weet jij al wat je wilt bij jouw eigen uitvaart? Ervaar de mogelijkheden bij Ilya en maak kennis met het team. Aanmelden is niet nodig. Ilya uitvaartzorg vind je aan de Grote Molenstraat 1 te Elst.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en de website.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen