De Nationale Sportweek 2022 is van start gegaan

Foto: Gemeente Overbetuwe

De Nationale Sportweek is op vrijdag 16 september begonnen. Op de gemeentegrens in Hemmen smashte wethouder Wijnte Hol samen met Neder-Betuwe en gaf daarmee het startsein voor de Nationale Sportweek 2022.

De Sportweek duurt tot en met 25 september en is bedoeld om sporten en gezondheid bij inwoners onder de aandacht te brengen. Met het WK Volleybal voor de deur – Overbetuwe is host van het Poolse Damesteam – staat de Nationale Sportweek deze keer in het teken van deze sport. Doe je ook mee?

Sport en beweging

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september is in heel Overbetuwe te zien dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘sport doet iets met je’. Dat is dan ook het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek!

In heel Nederland organiseren gemeenten, sportbedrijven en sportclubs activiteiten om jou op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met sport en bewegen, zo ook in de gemeente Overbetuwe. Tijdens deze week staan diverse activiteiten voor verschillende doelgroepen op het programma. Onderstaand vind je een overzicht van de activiteiten die plaatsvinden in de gemeente Overbetuwe. Klik hier voor het volledige programma van de Nationale Sportweek 2022.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen