Fotoserie: 60 jaar Porsche 911 Expositie Porsche Centrum Gelderland

Heteren – De Porsche 911 bestaat dit jaar 60 jaar, tijd voor een feestje. En een feest was het zeker om te wandelen langs de prachtige auto’s. Met in de hoofdrol de Porsche 911.

Porsche Centrum Gelderland en Porsche Classic Center Gelderland hadden flink uitgepakt het weekend van 3 en 4 juni in Heteren. Dat begon buiten al met de diverse bezoekers die met hun Porsche waren gekomen.

60 Porsches 911

Binnen stonden oude Porsches, zeldzame Porsches, in kleur, model, speciale edities, sommigen zelfs de enige in zijn soort. Maar hoe oud ze ook waren, glimmen en shinen deden ze allemaal. De Porsche 911 was vertegenwoordigd met 60 modellen uit 8 generaties, opgesteld van 60 jaar terug naar nu. Klik op de bovenste foto om de serie te zien.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen