Super grote Open lucht Vlooienmarkt in Arnhem

Foto: Animo

ARNHEM – Super grote Open lucht Vlooienmarkt in Arnhem op zondag 14 mei van 9.00 tot 16.00 uur. De leuke, grote vlooienmarkt is op het parkeerterrein Olympus 1 naast de Rijnhal.

Georganiseerd met 150 deelnemers, waar veel tweedehands, antiek, curiosa, snuisterijen, brocante, huisraad en kleding et cetera te koop aangeboden zal worden. De vlooienmarkt is elke keer weer een succes.

Wil je de markt bezoeken

Dan kost het 3,50 euro entree voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis! Dit is voor de organisatie, Animo – Vlooienmarkten, de laatste vlooienmarkt in Arnhem op deze locatie, daarna worden er op deze plek huizen gebouwd.

Dus kom zondag 14 mei nog een keer lekker snuffelen! Toiletten, en catering met terras is aanwezig!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen