Terugroepactie Albert Heijn Trio Hummus om Salmonella

Foto: Albert Heijn

Supermarktketen Albert Heijn roept verpakkingen AH Trio Hummus terug. In één productiebatch kan de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig zijn.

De terugroepactie geldt voor de AH Trio Hummus in verpakking 210 gram met houdbaarheidsdatum 6-12-2021. De terugroepactie geldt niet voor verpakkingen met een andere houdbaarheidsdatum.

In de verpakkingen met houdbaarheidsdatum 6-12-2021 is mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig. Het eten van producten die besmet zijn met Salmonella kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt vooral voor mensen met een verminderde weerstand, jonge kinderen, ouderen en zwangere vrouwen.

Heb je de AH Trio Hummus gekocht en heeft het product de genoemde houdbaarheidsdatum? Eet het product dan niet op. Je kunt het terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn, het aankoopbedrag krijg je terug. Consumenten die het product online hebben gekocht kunnen dit formulier op de website van Albert Heijn invullen.

Wil je meer weten over deze terugroepactie van AH Trio Hummus door Albert Heijn? Neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen. De contactgegevens vind je op deze pagina.

hummus

Bron: Albert Heijn, 18 november 2021

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen