Albert Heijn AH Houdbare halfvolle melk terug om schadelijke bacterie

Foto: Albert Heijn

Supermarktketen Albert Heijn is een terugroepactie gestart van AH Houdbare halfvolle melk. In het product kan de schadelijke bacterie Bacillus Cereus zitten.

Deze bacterie kan voedselvergiftiging veroorzaken. De terugroepactie geldt voor de AH Houdbare Halfvolle melk in verpakking 6x 200ml met houdbaarheidsdatum 27-11-2022 en lotcode 513867 E.

Voedselvergiftiging

In het product kan de schadelijke Bacillus Cereus zitten, een bacterie die voedselvergiftiging kan veroorzaken. Als je deze melk hebt gekocht, drink deze dan niet op. Je kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijg je terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn. De contactgegevens kun je vinden op ah.nl/klantenservice. Heb je het product online gekocht? Gebruik dan dit formulier.

halfvolle

Bron: Albert Heijn, 12 juli 2022

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen