Tubes met Zaanse Curry Ketchup kunnen openbarsten

Foto: Van Wijngaarden BV

Fabrikant Van Wijngaarden BV waarschuwt dat er een kwaliteitsprobleem is bij een partij Zaanse Curry Ketchup. De tube kan daardoor bol gaan staan en openbarsten.

De waarschuwing geldt voor de Zaanse Curry Ketchup in tube 160ml met EAN code 8710716004224 en houdbaarheidsdatum 05-2024.

Bij deze partij kan een ‘nabesmetting’ hebben plaatsgevonden met melkzuurbacteriën (Lactobacillen). Dit is niet schadelijk voor de gezondheid, maar kan wel zorgen voor gasvorming in de tube. De tube kan daardoor bol gaan staan, en als de druk te hoog wordt, dan kan de vouw aan de achterkant openspringen waardoor het product uit de tube komt.

Curry Ketchup

Bron: SPAR, Picnic, 21 september 2023

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen