Terugroepactie ALDI afbak roomboter croissants om stukjes metaal

Foto: Aldi/Productwaarschuwing

De ALDI roept roomboter croissants (om thuis af te bakken) terug omdat er stukjes metaal in kunnen zitten. De terugroepactie betreft de roomboter croissants in verpakking 180 gram (4 stuks) met EAN code 23017160 en houdbaarheidsdatum 21-02-2024.

Door een productiefout kunnen er stukjes metaal in de croissants terecht zijn gekomen.

Inwendig letsel

Als je deze croissants eet, dan loop je kans om (inwendig) letsel te krijgen. Heb je deze croissants van ALDI en heeft de verpakking de genoemde houdbaarheidsdatum? Eet deze croissants dan niet. Breng de verpakking terug naar de winkel, het aankoopbedrag krijg je terug. Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met ALDI via het contactformulier van de winkelketen.

roomboter croissants

Bron: ALDI, 30 januari 2024

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

 

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen