Op Zuid in Zetten bouwproject moet op goedkeuring gemeente wachten

Op Zuid in Zetten
Op Zuid in Zetten
Foto: Overbetuwe Nieuws

Zetten – Gemeente Overbetuwe moet een weloverwogen besluit nemen over enkele ruimtelijke vraagstukken in relatie tot het projectgebied van Op Zuid in Zetten.

Het gaat om het nog niet bebouwde deel van het bouwproject, het weiland. Om dit besluit te nemen, heeft de gemeente om een aanvullend onderzoek gevraagd. Dit onderzoek wordt de komende maanden uitgevoerd, waarna de resultaten worden besproken met de gemeente.

Het is mogelijk dat de uitkomsten van het onderzoek en het te nemen besluit zorgen voor inhoudelijke wijzigingen in het plan. Als het plan daadwerkelijk moet worden aangepast, verschuift mogelijk ook de eerder gecommuniceerde start verkoop van voorjaar 2023 naar achteren.

Bron: Op Zuid in Zetten

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen