Activiteiten Nationale Buitenspeeldag gezocht

Foto: Piqsels

Op woensdag 14 juni is het nationale Buitenspeeldag. Nederland is dan één grote speelplek. De gemeente Overbetuwe is op zoek naar inwoners die ook een Buitenspeeldag willen organiseren, groot of klein. Buitenspelen is belangrijk!

In elk dorp waar een Buitenspeeldag wordt georganiseerd, stelt de gemeente een gouden speelpakket beschikbaar om uit te delen, zodat de Buitenspeeldag nog leuker wordt. Als je je hebt aangemeld, nemen ze je mee in de berichtgeving hierover om zo zoveel mogelijk kinderen en (groot)ouders aan het spelen te krijgen op 14 juni. Thijmen, de kinderburgermeester, heeft als motto ‘Samen buiten’ en zet zich ook in voor een geslaagde Buitenspeeldag.

Aanmelden

Wil je de Landelijke Buitenspeeldag onder de aandacht brengen in jouw buurt? Meld jouw initiatief aan bij [email protected], dan kun je in juni het gouden speelpakket van kinderburgemeester Thijmen ophalen om de activiteit te ondersteunen.

BuitenspeeldagFotowedstrijd

In het kader van het thema ‘Samen Buiten’ organiseert kinderburgemeester Thijmen een fotowedstrijd. Mail daarvoor de leukste ‘Samen Buiten’ foto naar [email protected]. Thijmen zal deze vervolgens toevoegen aan zijn Instagramaccount @kinderburgemeester_overbetuwe. De fotowedstrijd loopt nog tot en met 18 juni, daarna kiest Thijmen de leukste foto uit en krijgt de maker een presentje.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen